La Paeria habilita espais per a persones amb cadira de rodes a les processons de Setmana Santa

Diumenge, hi haurà espai reservat a l’avinguda de Blondel, i divendres, a l’avinguda de Catalunya

Imatge de la Seu Vella de Lleida. CEDIDA

L’Ajuntament de Lleida habilitarà espais protegits destinats a persones amb cadira de rodes en els recorreguts de les processons que tindran lloc aquest diumenge i divendres que ve. El punt habilitat per a la processó de Diumenge de Rams estarà situat a l’avinugda de Blondel (davant l’IEI). Per a la processó de Divendres Sant, l’espai estarà ubicat a l’avinguda de Catalunya (davant la Residència Sagrat Cor).

Aquesta és una acció més del conjunt d’actuacions que la Paeria, a través de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones, impulsa per fomentar la participació de les persones amb discapacitats a la ciutat.

L’Ajuntament treballa cada dia per aconseguir que el concepte d’accessibilitat sigui entès des d’una persectiva integral, on es contempli la supressió de barreres arquitectòniques (físiques) i les barreres comunicatives. L’eliminació d’aquestes dificultats és una de les fites prioritàries en el marc d’actuació municipal, ja que cada barrera d’accés que cau, suma en la tasca per aconseguir una societat més justa i on la ciutadania se senti membre de la mateixa.