La naviliera Tarros fa escala per primera vegada en DP World Tarragona

  Un servei de contenidors de Turquia a Tarragona cada deu dies

  La terminal de contenidors del Port de Tarragona, DP World Tarragona, ha iniciat un nou servei de transport marítim de contenidors amb la naviliera Tarros (www.tarros.it), fundada a Itàlia el 1828, una empresa capdavantera en serveis de logística a través de la seva xarxa d’agències al mar Mediterrani. Aquesta línia proporciona connexió entre Tarragona i Turquia i afavoreix l’elevat volum d’intercanvi comercial entre tots dos països.

  El servei s’ha iniciat aquest mes d’abril amb el propòsit de cobrir les necessitats d’exportació i importació de productes de les empreses de diferents sectors com: polímers, químics, maquinària, paper i productes agroalimentaris principalment de les províncies de Tarragona, Lleida, Barcelona, Saragossa i sud de Navarra; no obstant això, les dues parts confirmen el seu interès a seguir coneixent i apropant nous sectors als quals poder oferir servei.

  La periodicitat dels vaixells de Tarros a Tarragona serà cada deu dies, fent escala en els principals ports de Turquia: Gemlik, Istanbul, Gebze, Aliaga (Izmir) i Mersin.

  El vaixell Holandia amb capacitat per 900 TEU i una eslora de 132 metres, va atracar per primera vegada a Tarragona el passat dissabte dia 13 d’abril, i l’operativa va ser tot un èxit. Aquest fet constata la bona predisposició entre Tarros i

  DP World Tarragona i dona continuïtat a un servei necessari i d’alta qualitat en el Camp de Tarragona.

  Cal destacar que DP World Tarragona actua com a agent de Tarros sota el segell de DP World Logistics, la qual cosa facilita la gestió i el desenvolupament de l’activitat i li afegeix un major valor.

  Per a qualsevol necessitat relacionada amb aquest servei, DP World Tarragona atén a l’adreça de correu: comercial@dpworldtarragona.com, telèfon 977 249 010 o a la web www.dpworldtarragona.com on es podrà trobar tots els serveis detallats.