La Milla del Secà obre inscripcions aquest dilluns de cara a la seva tercera edició

Un any més, la cita serà solidària i donarà la totalitat dels diners de les inscripcions a Down Lleida

Cartell de la Milla Solidària del Secà

La Milla Solidària del Secà de Sant Pere obre aquest dilluns el termini d’inscripcions de ara a la seva tercera edició, que se celebrarà el divendres 28 de juny, a partir de les 18.15 hores per a les curses infantils i a les 19.00 per a la categoria absoluta.

Com ja s’ha fet en els dos anys anteriors, els diners recollits a través de les inscripcions es destinaran íntegrament a Down Lleida, entitat que té la seva seu a la barriada lleidatana. També hi haurà un Dorsal 0 per aquells que, tot i no córrer, vulguin col·laborar. La previsió de l’organització, que va a càrrec de l’Associació de Veïns del Secà de Sant Pere, és poder arribar als 350 inscrits entre totes les categories.

Tots aquells que desitgin preparar-se de cara a la prova, podran fer-ho a partir del 6 de juny cada divendres a les 20.00 hores amb uns entrenaments dirigits que s’iniciaran al Centre Cívic del Secà.

Una altra de les novetats d’enguany és que hi haurà un premi especial per al corredor i corredora que aconsegueixin batre el rècord de la prova.

Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció a www.iter5.cat.