La integració del pàrquing Hospital a la xarxa municipal obliga a tancar l’aparcament 4 dies

    Imatge de l'Hospital Sant Joan de Reus

    La finalització dels treballs per a la integració del Pàrquing Hospital a la xarxa municipal d’aparcaments comportarà el tancament de l’equipament aquest cap de setmana. Així, no s’hi podrà accedir des d’aquest divendres, 21 de juny, a partir de les 11 del matí, i fins al dimarts 25 a les 6 del matí.

    Els treballs van començar el mes de març amb la renovació de la pintura, després s’ha executat el canvi de maquinària –caixers i màquines de control d’accés– i, paral·lelament, s’ha construït un nou accés a l’aparcament des de la la rotonda principal de l’avinguda de Bellissens per facilitar l’entrada als usuaris.

    Durant els dies que l’aparcament estarà tancat, s’habilitarà el nou accés i es modificarà la circulació interior del pàrquing. El dia 25, quan es reobri l’aparcament, els usuaris hi podran accedir amb normalitat mentre s’ultimaran els darrers detalls perquè l’1 de juliol el pàrquing Hospital s’integri a la xarxa municipal d’aparcaments. Durants aquests primers dies, personal de Reus Mobilitat i Serveis serà a l’aparcament per resoldre qualsevol dubte dels usuaris.

    Pel que fa al pàrquing Tecnoparc, només és necessari reforçar la senyalització interior i no cal tancar l’equipament al públic perquè l’1 de juliol es faci efectiva la seva incorporació a la xarxa.