La Fira Centre Comercial augmenta en visitants i vendes durant el 2019

    Mayte Forján, gerent de La Fira Centre Comercial. JULIO COLLADO

    La Fira Centre Comercial va tancar l’any 2019 amb un important creixement en nombre de visitants i vendes. L’afluència va augmentar prop d’un 8% respecte a l’any anterior, tancant així l’any amb el major nombre de visitants des de l’obertura de portes del centre comercial. Un 34% d’aquestes visites es van produir durant els mesos d’estiu.

    “Podem dir que La Fira Centre Comercial s’ha consolidat al territori”, apunta la gerent de l’espai, Mayte Forján. Durant 2019, les vendes als comerços van augmentar un 5%, mentre als Cinemes Axion el nombre d’espectadors es va incrementar prop d’un 10%. També destaca que es van arribar a obrir sis nous comerços, i això ha permès arribar al 96,4% de l’ocupació dels locals que hi ha actualment.

    Tot i que la major part de visitants venen de la mateixa ciutat de Reus o municipis del Baix Camp, Forján ha volgut destacar que un important percentatge d’afluència és de “turistes estrangers i de segona residència, com de l’àrea de Lleida i les comarques pròximes al Baix Camp”. En aquest sentit, un els objectius per al 2020 serà consolidar i incrementar aquesta àrea d’influència i consolidar Reus com a capital comercial. “Som el primer centre comercial que es troba la gent que ve del sud i hem de ser capaços de frenar aquests visitants”, ha explicat la gerent de La Fira Centre Comercial.

    Un altre dels reptes per aquest 2020 és millorar el benestar dels visitants amb la intenció “d’allargar la seva estança al centre comercial”. “Això es fa amb nous serveis, millorant el confort del centre, amb nous espais d’oci per al visitant, i en aquest sentit, aviat presentarem la nova terrassa de la segona planta”, ha explicat Mayte Forján. Per últim, també es buscarà millorar els estàndards d’eficiència i sostenibilitat.