La final de la 5a mostra musical PortAutors/es omple el Teatret del Serrallo

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest dissabte 26 de novembre el Teatret del Serrallo ha estat l’escenari de la final de la  cinquena edició de la mostra musical PortAutors/es organitzada per Port Tarragona sota la  seva marca cultural de Moll de Costa. Aquesta nit, la mostra ha repartit 4 dels 5 premis  entre les persones finalistes. Les persones guanyadores han estat: 

  • ERIN HYVIN – Premi del públic: Premi en material d’enregistrament patrocinat per  Audio-Technica Iberia 
  • SHE’S Sweet – Premi a l’artista local: Premi de formació en producció musical  patrocinat per Yamaha Music School Tarragona 
  • Gabriel Kazz – Premi del Jurat: Participació en els festivals JaVeus2023,  Accents2023, Santa Tecla 2023, Altacústic2023, PortAutors 2023 i l’Espai Kesse  2023. 
  • Gabriel Kazz – Premi Port Tarragona: Premi enregistrament un videoclip d’una  cançó  
  • El Premi FiM Vila-seca, Fira de música i emergent i familiar de Vila-seca: Premi  de la Fira per participar en la fira musical, es desvetllarà al febrer. 

La final ha començat a les 18:00h al Teatret del Serrallo, un espai cultural situat a la vila  marinera de Tarragona, que es va omplir, de gom a gom, amb públic jove per gaudir de les  peces musicals de les persones finalistes de la cinquena edició. El públic assistent es va  entregar a les propostes escèniques i va gaudir de les variades propostes musicals que  van tenir lloc a un escenari carregat de talent artístic.

L’organització de PortAutors/es PortTarragona vol donar les gràcies per la bona acollida  que rep, any rere any la mostra musical i, convida a participar i preparar la propera edició  de PortAutors/es de l’any vinent. 

V edició PortAutors/es 

Enguany Gabriel Kazz, Ona Mae, Eva Fort, Albert Lax, Hugo Arán y Erin Hyvin han estat  les persones finalistes. Les sis propostes finalistes han estat de cantautors/es catalans/es.  Propostes que, tot i ser majoritàriament del territori català, han estat interpretades en  diferents idiomes. Cal afegir que el concurs és una mostra oberta i sense cap mena de  restricció geogràfica. La mostra iniciada des de finals de juny va tancar les inscripcions el 3 d’octubre. Un cop rebudes totes les peces musicals es va iniciar el procés de validació  de les propostes i es va traslladar tot el material al Jurat de PortAutors/es 2022. Un jurat  integrat per professionals de la comunicació en l’àmbit musical, grups empresarials del  management, gestors culturals i grups de programadors. 

40 propostes musicals 

Aquest any 2022 PortAutors/es ha rebut gairebé 40 propostes la qual cosa és un fet que  demostra que creix any rere any en participació i projecció a com a trobada per al  descobriment del nou talent musical del territori des que va néixer l’any 2018. La mostra  vol donar a conèixer les creacions que es presenten i dotar a les persones participants d’un  marc per acollir el seu treball i ajudar a assolir nous públics.