La Diputació se suma a la celebració del Dia Internacional i la Nit Europea dels Museus

  El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona, el Palau Bofarull i l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus ofereixen diferents activitats gratuïtes

  Amb motiu del Dia Internacional dels Museus 2018, que se celebra el divendres 18 de maig i que enguany arriba a la seva 40a edició a nivell mundial, diferents espais de la Diputació de Tarragona ofereixen activitats especials gratuïtes.

  El Palau Bofarull estarà obert entre les 19.00h i les 00.00h i permetrà visitar la Sala Noble i la sala d’exposicions, que ara acull l’exposició Els sons de l’espai, del pintor Manuel Gallardo. A més, diferents professors i alumnes de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus, hi oferiran actuacions musicals:

  · 19.00h Eniley Menéndez, piano

  · 20.00h Quartet de metalls

  · 20.30h Trio de contrabaixos

  · 21.30h Quintet de flautes

  L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus, ubicada al Carrer del Vent, permetrà visitar entre les 19.00h i les 00.00h l’exposició Joieria artística. Projectes de l’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona -un projecte de col·laboració entre les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació-. El pati del Llimoner del centre acull l’exposició.

  El Museu d’Art Modern de la Diputació a Tarragona (MAMT) participa al Dia Internacional dels Museus oferint la visita a les exposicions que acull actualment i programant dues activitats especials:

  · De 10.00 a 20.00h Visita lliure a les exposicions Clots, de Roger Caparó i Inner Landscapes, de Béatrice Bizot i Ramon Cornadó

  · De 13.00h a 20.00h Paisatges Interiors: activitat familiar autònoma a l’espai del MAMT Pedagògic, adreçada als més petits.

  · 19.00h Presentació del llibre Joan Miró i Mont-roig: el xiscle de l’oreneta de Martí Rom, que anirà a càrrec de Rosa M. Ricomà, directora del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona.

  A més, el MAMT, se sumarà també a la celebració de la Nit Europea dels Museus, que tindrà lloc el dissabte 19 de maig. Es podran visitar en un horari especial, entre les 20.00h i les 01.00h, les exposicions Clots, de Roger Caparó i Inner Landscapes, de Béatrice Bizot i Ramon Cornadó. També s’oferiran altres activitats:

  · De 20.00h a 01.00h videoprojeccions de peces audiovisuals d’artistes del territori a la sala d’actes.

  · De 21.30h a 01.00h Paisatges Interiors: activitat familiar autònoma a l’espai del MAMT Pedagògic, adreçada als més petits.

  · 23h la cantant i compositora Anna d’Ivori presentarà peces musicals en el context de l’exposició Inner Landscapes al Pati del museu.

  El MAMT també participa, junt amb altres museus i centres culturals de la ciutat, a l’activitat organitzada per Auriga Serveis Culturals Viatge a la Constel·lació Museu, que permet visitar els diferents espais reflexionant sobre l’ús i la importància de la comunicació. El desplaçament entre els diferents espais es fa en trenet turístic, a partir de les 17.30h.