La Diputació millora la seguretat viària a Riudecanyes

    La construcció d'una rotonda a la intersecció entre la carretera T-313 i l'accés al municipi i la millora del traçat en un tram de 300 metres ordenarà el trànsit i garantirà la convivència segura dels usuaris

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Les obres de millora de l’accés viari a Riudecanyes començaran aquest dijous 23 de setembre. La Diputació de Tarragona construirà una rotonda a la intersecció entre la T-313 i l’accés al municipi de Riudecanyes i actuarà en un tram de 300 metres a la mateixa T-313, millorant-ne el traçat i ampliant la calçada fins a 7 metres. Es tracta del tram que enllaça la rotonda i la intersecció amb la TV-3131.

    L’elevada confluència de trànsit en aquesta zona ha fet necessari el plantejament de les obres. Els treballs també inclouran un nou itinerari de vianants des del costat esquerre del pont de Riudecanyes fins al cementiri (aquest itinerari inclou un pas de vianants a la T-313). Així mateix, es reordenaran els accessos a l’entorn de la rotonda i s’eixamplarà el camí de la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes per tal de facilitar l’accés a finques veïnes i a la deixalleria municipal. Més de 50 operaris treballaran en aquest projecte de millora que representa a la Diputació una inversió de 545.000 euros. Està previst que les obres durin 7 mesos.

    El projecte de condicionament en aquest punt de la xarxa viària inclourà, entre altres actuacions: la reposició dels serveis afectats, les plantacions i la il·luminació de la nova rotonda, la corresponent senyalització vertical i horitzontal i la canalització per al desplegament de la xarxa de fibra òptica. Podeu consultar més informació sobre el projecte al web: www.dipta.cat.