La CUP de Tarragona fa públic el seu pressupost de campanya

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La CUP de Tarragona amb la seva aposta per la transparència i la radicalitat democràtica fa públic el seu pressupost per a fer front a la campanya de les eleccions municipals del 26 de maig, tal com ja va fer les passades eleccions municipals del 2015. Com llavors, i en sintonia amb totes les candidatures d’unitat popular, el pressupost d’enguany també s’ha aconseguit sense préstecs bancaris.elecc

    La formació independentista explica que les aportacions econòmiques provenen bàsicament de la CUP Nacional, de les quotes de la militància de l’assemblea local, de part de l’excedent del que han percebut les regidores durant aquest mandat, les aportacions particulars i d’alguns petits préstecs personals, però que en cap cas, són préstecs bancaris per no hipotecar la veu rupturista al ple municipal.

    La candidatura independentista, publicant el pressupost amb el llistat de despeses vol pressionar a la resta de formacions polítiques que es presenten a les eleccions a publicar també la despesa pressupostada així com les previsions de fons i les despeses en cada matèria.

    El pressupost per a la campanya electoral pel 2019 és de 14.196,06€, 585,03€ més que el previst i publicat per a la campanya del 2015 (https://www.llibertat.cat/2015/04/la-cup-de-tarragona-presenta-el-pressupost-de-campanya-30678 ), malgrat la despesa va acabar sent menor. Del pressupost, es preveu que les despeses més importants se les enduguin l’enviament postal a les llars, 6.296,06€; tot i així per evitar despesa de paper i econòmica innecessària s’ha optat per enviar una sola butlleta al membre més jove del domicili, amb la recomanació, d’utilitzar un dels sobres que envien els partits. Les altres despeses més importants seran per la cartelleria i pel lloguer del local de campanya.