La Bisbal del Penedès inaugura el Racó de la Gent Gran

  L’espai ofereix activitats per als avis del municipi i acull la seu de l’Associació de la Gent Gran de la Bisbal

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge de la regidora de gent Judit Vidal a la inauguració del Racó de la Gent Gran de La Bisbal del Penedès. Foto: Aj. La Bisbal

  La Regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i l’Associació de la Gent Gran van inaugurar, el passat dissabte 6 d’octubre, el Racó de la Gent Gran. L’acte va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones que van gaudir de l’actuació musical de “La Veu Humana” i d’un berenar.

  El Racó de la Gent Gran està pensat perquè la gent gran del municipi pugui disposar d’un espai on realitzar activitats per lliure (llegir, jugar, cosir…), fer gimnàstica o participar, de forma gratuïta, en les activitats diàries que la Regidoria de la Gent Gran ha programat a les tardes.  A més, l’espai compta amb un tècnic especialitzat que ofereix el servei d’escolta als usuaris i a les seves famílies.

  L’equipament, que està ubicat a la plaça de l’Era de Batre (al costat del CAP), es comparteix amb l’Associació de la Gent Gran i té com a objectiu esdevenir un punt de trobada per al col·lectiu de persones de més edat de la Bisbal.