La Bisbal del Penedès col•labora en fer arribar l’òpera i la cultura a nous públics a través d’un acte obert a tothom

  El dia 21 de juliol a les 22h es projectarà de forma gratuïta l’obra ‘Il Trovatore’ a la Plaça Pau Casals

  La Bisbal del Penedès col·labora en fer arribar l’òpera i la cultura a nous públics a través d’un acte obert a tothom

  L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha signat un conveni amb la Fundació del Gran Teatre del Liceu per fer possible la projecció de l’òpera ‘Il Trovatore’ al municipi, en el marc de la iniciativa ‘Liceu a la fresca’. La cita tindrà lloc el pròxim 21 de juliol a les 22h a la Plaça Pau Casals i l’accés serà gratuït. La representació tindrà una durada de 3 hores i deu minuts i, durant la pausa, s’oferirà coca i cava als assistents.

  La Regidora de Cultura, Judit Vidal, s’ha mostrat satisfeta amb el fet de poder oferir a tots els bisbalencs i bisbalenques una òpera com ‘Il Trovatore’, que va ser representada per primera vegada al Liceu l’any 1854. Vidal creu que “poder comptar amb una obra d’aquestes característiques ens permet apropar la cultura a tots els nostres veïns i aquest, al cap i la fi, és l’objectiu principal de la feina que fem des de la regidoria”.

  Per la seva banda l’alcaldessa de La Bisbal s’ha mostrat engrescada pel fet de poder fer possible aquesta projecció. Creu que “val la pena recordar que aquesta obra es representa al Liceu entre el 17 i el 30 de juliol i, per tant, nosaltres veurem l’obra al mateix temps que s’estigui representant allà però sense moure’ns del poble”.

  La projecció de l’òpera començarà a les 22h i des de l’Ajuntament es demana que, tots aquells que la vulguin gaudir, siguin puntuals, per respecte a la resta d’espectadors.