La Bisbal del Penedès celebra un Sant Jordi ple d’actes

  S'han programat un seguit d'actes que s'aniran celebrant al llarg de sis dies, acabant el dia 23 d'abril amb el novè concurs literari

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Els actes començaran el dimarts 18 d’abril a les 18 h a la Biblioteca Municipal amb un contacontes.

  Dimecres 19 d’abril, a les 18 h la Biblioteca acollirà l’activitat “Reinventem els clàssics”, amb lectura de contes reinventats per nens i joves. Tot seguit es farà una mostra de llibres “Llegir en altres temps” amb un repàs a la petita història dels llibres i les biblioteques a La bisbal del Penedès, una activitat que s’ofereix per gentilesa de Jordi Ferran i Ventosa. La mostra de llibres estarà oberta tota la setmana.

  El dijous 20 d’abril a les 20 h a la biblioteca tindrà lloc una activitat adreçada al públic adult “Contes eròtics” a càrrec de Noemí Caballer.

  El divendres 21 d’abril a les 19h tindrà lloc la reinauguració de la Biblioteca Municipal i dels seus nous espais. A les 20 h a l’Auditori Salbà del CMC es presentarà el llibre “Arrels del campanar” d’Heribert Ventosa.

  El dissabte 22 d’abril d’11 a 13h i de 17 a 19h la Biblioteca oferirà l’activitat “Renova’t i emporta’t un llibre”. Totes aquelles persones que vagin a la Biblioteca a fer-se el carnet nou (recordem que la Biblioteca Municipal s’ha adherit recentment a la Xarxa de Biblioteques de Catalunya) podran triar un llibre per emportar-se’l a casa de franc.

  El diumenge 23 d’abril, a les 11.30h, la Plaça Pau Casals acollirà el lliurament dels premis del 9è Concurs Literari Infantil dels alumnes de l’Escola ull de Vent. Tot seguit hi haurà actuació amb el Mag Selvin. En acabar s’oferirà un petit refrigeri als assistents. A les 18.30h l’auditori Salbà del CMC acollirà el lliurament dels premis del 9è Concurs Literari Sant Jordi que comptarà amb la presència de membres del jurat i els premiats. Tot seguit tindrà lloc una actuació musical.