La 4a Nit del Comerç del Camp de Tarragona se celebrarà a l’Hospitalet de l’Infant

  L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la CECOSECT han signat un conveni de col•laboració per organitzar-hi l’esdeveniment

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’Hospitalet de l’Infant acollirà la 4a Nit del Comerç del Camp de Tarragona el proper 20 d’octubre . Això serà possible gràcies al conveni de col•laboració que han signat l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; i el president de la Confederació d’Empresaris de Comerç i Serveis de les Comarques Tarragonines (CECOSECT), Ferran Milà.

  La Confederació té previst organitzar aquest esdeveniment el dissabte 20 d’octubre, a les 20.30 h, al Centre de Visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer de l’Hospitalet de l’Infant, amb el suport econòmic del consistori i sota el paraigua de l’Agrupació de Botiguers de Catalunya (ABC). L’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i de la Vall de Llors va ser l’entitat local que va proposar al regidor d’Empresa, Comerç i Energia, Miguel Ángel Garcés, que l’Hospitalet de l’Infant fos l’escenari de la nova edició de la Nit del Comerç del Camp de Tarragona.

  En aquest acte, cadascuna de les associacions de botiguers o comerciants del Camp de Tarragona, adherides a la CECOSECT, lliurarà un únic guardó a un establiment del seu àmbit territorial, que compleixi els requisits inclosos en les bases dels Premis CECOSECT. Amb aquests premis, es reconeixerà l’excel•lència comercial d’aquells establiments del sector del comerç i serveis per la seva trajectòria laboral i la implicació en el món associatiu.

  La Confederació, per la seva banda, entregarà un guardó com a reconeixement a aquella persona, entitat o institució que, de forma especial hagi col•laborat amb el comerç i en el seu teixit associatiu i que, en definitiva, treballi pel bé del prestigi del comerç de les nostres comarques. Aquest guardó s’emmarca dins de la categoria Premis Rafael Tatay, en homenatge a una de les persones que més van influir en el món associatiu comercial del Camp de Tarragona.

  Aquests premis són de l’àmbit de les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà i el Tarragonès, tot i que enguany, com a novetat, la CECOSECT també ha convidat a participar en la Nit del Comerç a altres unions de botiguers de les Terres de l’Ebre, tal com ha explicat el secretari de la Confederació, Marcel Folch, present a la signatura de l’acord de col•laboració amb el consistori, juntament amb les representants de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i els tècnics de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.
  Aquest esdeveniment aplegarà unes 200 persones, segons calcula la CECOSECT. Per aquest motiu, l’alcalde, Alfons Garcia, considera que el fet que l’Hospitalet de l’Infant sigui enguany l’escenari de la Nit del Comerç del Camp de Tarragona servirà per “dinamitzar i promocionar el municipi i per posar en valor el comerç”.