Jornada de portes obertes a les Escoles Bressol Municipals

Les famílies podran visitar els espais i conèixer el projecte educatiu el pròxim dijous

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Lleida ha previst pel pròxim dijous, 25 d’abril, la darrera de les tres jornades de portes obertes de les Escoles Bressol Municipal, que s’han programat perquè les famílies puguin visitar els espais i conèixer el projecte educatiu.

Durant una hora, de dos quarts de 6 de la tarda fins a dos quarts de 7, les monitores i responsables de les escoles bressol municipal atendran a les famílies que s’atansin als centres, què també van obrir portes els dies 6 i 10 d’aquest mes.

Les Escoles Bressol Municipals de Lleida són centres educatius públics que acullen nenes i nens del primer cicle d’educació infantil, amb l’objectiu principal de contribuir a la seva educació, en col·laboració amb les famílies, en un ambient acollidor que els facilita experimentar i crear, tot potenciant el desenvolupament integral dels infants.

Tenen un Projecte Educatiu comú que té en compte els trets d’identitat propis de cada centre i que es concreta en quatre eixos: Col·laboració amb la família en l’educació dels infants, el joc i l’activitat quotidiana com a generadors d’aprenentatge, un entorn acollidor i enriquidor i un context socialitzador.