Jaume Domingo reclama l’atenció del país cap a Tortosa i les Terres de l’Ebre

  El president dels Consells Esportius de Catalunya ho ha dit durant el discurs de pregó de la 24a Festa del Renaixement

  El president de la UCEC, Jaume Domimgo, durant el seu discurs de pregoner de la 24a Festa del Renaixement. Cedida.

  Dues setmanes després de finalitzar els World Sports Games 2019, la ciutat de Tortosa torna a ser notícia perquè ha donat inici a la 24na Festa del Renaixement. Aquesta festa ha començat amb l’acte inaugural a la plaça de l’Ajuntament amb un seguit d’actuacions diverses que es podran seguir veient durant tota la setmana. Després, la Festa ha continuat a la plaça de l’Absis on s’ha fet el jurament dels procuradors (dirigents de la ciutat en l’època del Renaixement) i el pregó.

  Jaume Domingo, president del Consells Esportius de Catalunya ha estat el distingit pregoner d’aquesta edició de la Festa del Renaixement gràcies a la seva feina i tot el treball que ha fet perquè Tortosa sigui l’encarregada d’acollir els Sisens World Sports Games (jocs populars mundials) que es van celebrar ara farà dues setmanes arreu de les Terres de l’Ebre.

  En el seu pregó, Domingo ha agraït a tots els que han fet possible que es realitzés un projecte esportiu mundial tant important com aquest a la ciutat de Tortosa i a les Terres de l’Ebre: “L’esport popular pretén que tothom pugui fer esport i aquests són valors que tenen les Terres de l’Ebre i Tortosa. El vostre territori existeix i és capaç d’organitzar i portar a terme esdeveniments internacionals. Catalunya és molt més que l’àrea metropolitana, i cal tindre un país equilibrat”.

  El president dels Consells Esportius de Catalunya ha acabat el pregó agraint la gran tasca que han realitzat els voluntaris durant aquests jocs populars mundials que han posat a la ciutat de Tortosa en el mapa mundial de l’esport popular d’aquest any. Finalment també ha desitjat unes molt bones festes del Renaixement per a totes les tortosines i tortosins i per a tot el públic que hi formarà part.