II Trofeu Ciutat de Reus de BTT – Reus Bike Race 2019

  Les inscripcions es poden fer fins divendres a les 24:00 h a la pàgina web www.reusbikerace.com

  Imatge de la presentació II Trofeu Ciutat de Reus BTT. Foto: Cedida

  El pròxim diumenge dia 22 de setembre tindrà lloc la segona edició del Trofeu Ciutat de Reus de BTT – Reus Bike Race 2019, que tindrà la sortida i l’arribada al polilleuger Ciutat de Reus, al Barri Gaudí.

  La cursa té un circuit llarg, de 55 quilòmetres i de1.600 metres de desnivell, que va per la zona de Reus – Castellvell – Vilaplana. El circuït curt té 35 quilòmetres, amb 900 metres de desnivell, i que va per la mateixa zona. I finalment, un circuit infantil, per a nens i nenes de 6 a 12 anys, que va per la zona de Reus i que és un circuit tancat de 5,7 quilòmetres. Pel que fa a les categories hi haurà masculina, femenina i elèctrica.

  El regidor d’Esports, Josep Cuerba, ha explicat que actualment “el ciclisme, com altres esports Outdoor, està de moda i els seus practicants van a l’alça. Cal aprofitar aquest moment amb proves com aquesta que ajuden a consolidar i potenciar la pràctica esportiva en tots els segments de població”.

  La cursa comptarà amb diferents punts d’avituallament al llarg de tot el recorregut i un a l’arribada, amb esmorzar, per a tots els corredors.

  Les inscripcions es poden fer fins divendres a les 24:00 h a la pàgina web www.reusbikerace.com i en aquest moment costen 25 euros. El dia mateix de la cursa es podran també fer inscripcions a 30 euros. L’organització ha aprofitat per fer una crida a la participació femenina i també als infantils, per als qual s’organitzarà també una zona amb inflables.