Homenatge a 39 esportistes pels èxits obtinguts durant l’any 2017

L’acte institucional ha reconegut a 3 patinadors, 1 motorista de trial, 4 karatekes i 31 piragüistes, han rebut un obsequi per part del Consistori urgellenc

La sala la Immaculada de la Seu d’Urgell ha acollit la gala de  reconeixement públic a 39 esportistes que han assolit resultats rellevants al llarg de l’any 2017. Els homenatjats han rebut a mans del regidor d’Esports de l’Ajuntament urgellenc, Isidor Alberich, una samarreta commemorativa, exclusiva per l’ocasió.

En la seva intervenció, just abans de lliurar els obsequis a cadascun dels atletes, Alberichha volgut mostrat la seva satisfacció en nom de la Corporació municipal: “Que avui us presentem fins a 39 atletes, la majoria molt joves, i de quatre modalitats esportives, demostra que la nostra ciutat viu i batega amb l’esport. Hi ha esportistes de primeríssim nivell però també molta gent jove que treballa a diari emmirallant-se en aquests i somiant arribar el més amunt possible”. 

El regidor d’Esports ha remarcat també que amb la celebració d’una gala com aquesta “l’Ajuntament de la Seu vol contribuir a fer realitat aquests somnis, donant suport a l’enorme tasca que fan els clubs a través dels seus entrenadors i directius, i a l’esforç que sovint fan les famílies d’aquests futurs cracs”.

Isidor Alberich ha finalitzat la seva intervenció tot donant les gràcies a tots per la feina realitzada i els ha felicitat pels excel·lents resultats que s’han posat de manifest aquest vespre.