La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 73 anys per violència de gènere

  Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada un home de 73 anys per maltractaments en l’àmbit de la llar.

  Els fets van passar ahir a les 22 h, quan dues patrulles van desplaçar-se a un domicili de la plaça de la Generalitat on s’havia rebut l’avís que tenia un lloc un possible episodi de violència de gènere.

  Ja a l’interior del pis, els agents van trobar-se una dona en estat alterat. Ja més tranquil·la, va explicar que havia patit una discussió amb la seva parella, fins al punt que va ser llençada a terra i amenaçada de fer-la fora de casa.

  La parella de la dona va reconèixer els fets, indicant que va actuar amb la intenció d’espantar-la i que tingués por.

  Després que la dona presentés la denúncia a la comissaria de la Guàrdia Urbana l’home va ser detingut per un presumpte delicte de violència de gènere en l’àmbit de la llar.

  Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix recolzament per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.