Guanyadors del Premi Terraltí als millors olis d’oliva de la Terra Alta

    La situació política actual que viu el país va fer decidir al'Ajuntament a eliminar l’acte oficial d’inauguració

    Fotografia de l'entrega del premi Terraltí

    Ahir va tindre lloc a la Fatarella l’obertura de la Festa de l’Oli 2017, en la seua 19a edició. La situació política actual que viu el país va fer decidir  al’Ajuntament a eliminar l’acte oficial d’inauguració, si bé es va mantindre l’acte d’entrega dels premis als millors olis d’oliva de la comarca, el premi Terraltí, instituït per la Denominació d’Origen Protegida Terra Alta.

    El jurat va lliurar menció especial a l’Escola Agrària de Gandesa. El premi al millor oli fruitat va anar a parar a la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot. El premi al millor oli equilibrat va ser per a Az-Azeytum, de Batea. I el premi al millor oli prèmium, per a ‘La Gaeta’, de Vallespí Vidal, de Vilalba dels Arcs.

    En l’edició d’enguany de la Festa de l’Oli de la Fatarella es presenten algunes novetats, com ara el concurs de truites fredes de la Terra Alta, els tastos de vins de la DO Terra Alta i el tiquet de degustació d’un euro per a tastar l’oli novell dels quatre elaboradors d’oli d’oliva de la Fatarella.