Greenpeace posa ulleres de busseig a l’estàtua de Colom per denunciar “la indiferència política” davant el canvi climàtic

Els activistes demanen a la ciutadania que "no es quedi sense fer res" que pensi, voti i actuï

Diversos activistes de Greenpeace han posat aquest dissabte al matí unes ulleres de busseig a l’estàtua de Colom, situada a la plaça del Portal de la Pau de Barcelona, per denunciar “la indiferència política davant la crisi climàtica durant la campanya electoral” d’aquest 28 d’abril. A més han despenjat una pancarta on es pot llegir “Urgència climàtica: pensa, vota, actua”. L’organització ecologista i pacifista ha reivindicat l’acció, que ha tingut lloc cap a quarts d’onze del matí durant la jornada de reflexió, a través de les xarxes socials. “El nostre vot de demà decideix el futur de la vida del planeta”, adverteix Greenpeace tot alertant que “no podem ser indiferents”. A més, l’organització ha reclamat “responsabilitat i valentia davant la crisi climàtica”.
Amb aquesta acció Geenpeace ha volgut “visualitzar un dels molts impactes que el canvi climàtic provocarà: la pujada del nivell del mar”.