Els grans i joves de Cambrils es troben a les VIII Jornades de teatre social

    L’objectiu és posar en contacte dues generacions i generar un espai d’intercanvi de vivències a través de dinàmiques teatrals participatives

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’Aula de Teatre del Casal Municipal de la Gent Gran, dirigida per Jordina Ros, va iniciar dilluns les representacions per l’alumnat dels instituts de Cambrils, en el marc de les VIII Jornades d’intercanvi generacional i teatre social de Cambrils. L’espectacle d’enguany es titula “La veritable història de la humanitat: tots mengem, caguem i pixem” i parla de la diversitat social. L’activitat organitzada per l’Aula de Teatre servirà per crear un punt de trobada entre joves i gent gran del municipi i generar un espai d’intercanvi a través de dinàmiques teatrals participatives.

    Els joves i la gent compartiran vivències actuals i passades però també inquietuds i expectatives cap al futur, alhora que reflexionaran col·lectivament sobre les diferents circumstàncies i conflictes que conformen la realitat de cadascuna de les diferents generacions. Es tracta d’acostar les dues generacions perquè és coneguin i puguin canviar els prejudicis que en general tenen els uns dels altres.

    En aquesta edició, l’espectacle treballa la diversitat social i conceptes com la discriminació, els drets civils, els refugiats, els conflictes socials, el racisme, la diversitat sexual i de gènere. Les representacions arribaran a diferents grups d’alumnes de 1r, 3r i 4t d’ESO de l’Institut Mar de la Frau, Cardenal Vidal i Barraquer, Institut Cambrils, Institut Jaume I de Salou i Institut Ramon Berenguer IV. El calendari es pot consultar al web de l’ajuntament.