Troben un fugitiu que havia robat a diverses gasolineres

La Policia Local de Granada ha informat de la detenció, en el marc d’una operació conjunta amb Policia Nacional i Guàrdia Civil, d’un delinqüent de 50 anys, que tenia ordre de detenció i ingrés a la presó dictada per un Jutjat penal, per la presumpta comissió de diversos robatoris en gasolineres de l’àrea metropolitana granadina.

Segons ha indicat la Policia Local de Granada en una nota, aquest passat dimarts, a les 18,15 hores, destinats en el Grup Operatiu de Suport a la Diversitat van establir un dispositiu en la zona nord per a la seva detenció.

El detingut, que no va ingressar a la presó després d’un permís penitenciari, comptava amb tres ordres independents d’ingrés a la presó, un historial de 40 detencions principalment per robatoris amb força i robatoris amb violència.

També comptava amb una ordre de detenció per Guàrdia Civil per ser el presumpte autor de diversos atracaments a gasolineres de l’àrea metropolitana.

La detenció es va produir “gràcies a l’excel·lent relació i col·laboració de la Policia Local de Granada amb el Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil, localitzant a l’individu en un habitatge de la barriada de la Pau, de la qual va intentar evadir la detenció policial fugint i saltant pels terrats i teulades de les cases costaneres de la qual es trobava”, ha indicat la nota.

Els agents locals, en comprovar que estava fugint, van escalar en la seva persecució, tenint aquest que tornar novament al domicili on es refugiava, sent detingut finalment, a l’interior de l’habitatge, “amagat dins d’un armari ocult sota unes robes”.

El detingut va ser ingressat en calabossos del Cos Nacional de Policia per a la seva posada a disposició judicial i la seva recerca per part de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat com a possible autor d’altres fets delictius que estan sent instruïts i que se li podrien atribuir.