Èxit en el 20è aniversari de la Cursa Popular de Canyelles

  El passat dissabte 14 de Juliol va tenir lloc el 20è aniversari de la Cursa Popular de Canyelles que té com a principal objectiu el recapte d’aliments per a les famílies més necessitades de Canyelles

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  El passat dissabte 14 de Juliol va tenir lloc el 20è aniversari de la Cursa Popular de Canyelles que té com a principal objectiu el recapte d’aliments per a les famílies més necessitades de Canyelles.

  A les 18h en punt va iniciar la primera de les Curses Infantils on els més menuts (de 0 a 7 anys) van realitzar un petit recorregut d’uns 250 metres al Parc del Casal. A l’arribada els esperaven l’alcaldessa medalles per a tots a més d’un refresc per a cada un. Han participat gairebé una vintena de nens i nenes.

  A les 18:15h va tindre lloc la segona cursa infantil (de 7 a 12 anys) i on aquests han fet un recorregut més llarg, passant per la riera de la bassa d’en llot, rambleta i tornant a entrar al parc del Casal on estava situada la meta. En aquest grup han participat més d’una vintena de nens i nenes que alguns ja han demostrat maneres i hi han competit gairebé com adults.Tots han tingut la seva medalla i el seu refresc també.

   

  A les 19h es va donar el tret de sortida a la 20a edició de la Cursa Popular de Canyelles que va tindre gairebé 200 inscrits.

  Amb una temperatura força calorosa, la cursa s’ha desenvolupat en un ambient molt festiu i familiar, amb atletes d’alt nivell i d’altres més populars i amb una participació exitosa, augmentant els corredors respecte els anys anteriors, arribant quasi als 200.

  En el moment de la sortida, les colles bastoneres que realitzaven la trobada, van fer un passadís als corredors realitzant així un dels moments més emotius d’aquest 20è aniversari.

  La cursa tenia el mateix recorregut que sempre, variant un tram, gairebé 6 km que transcorrien pel municipi i el seu entorn amb trams mixtes d’asfalt i de muntanya i amb pendents positives i negatives que ha fet que hagi estat una cursa molt dura i molt intensa.

  El guanyador de la cursa absoluta en categoria masculí va ser l’atleta amb el dorsal 150, Jordi Pujol  Domínguez amb un temps de 21 minuts i 57 segons, seguit del Juanma Garcia Mendoza amb un temps de 22 minuts 30 segons i en tercer lloc en Victor Peña Cortes amb un temps de 22 minuts 31 segons, aquests dos últims atletes del CACanyelles.

  La guanyadora de la cursa absoluta en categoria femenina va ser la Miriam Ortiz Rivas del Runners Calimocho ,campiona de Catalunya de 10.000 m.ll. amb un temps de 23 minuts i 41 segons, seguida de la Vinyet Noguero Planas amb un temps de 24 minuts i 33 segons i en tercer lloc la Mercè Guerra amb un temps de 25 minuts i 04 segons.

  Al final de la Cursa, el regidor d’esports Francisco Ruiz, la regidora de Festes, Carme Massana, el regidor de Gent Gran, Oriol Freixenet i el regidor d’Hisenda Salvador Pascual van fer entrega dels trofeus als 15 primers classificats de la categoria masculí a les 15 primeres classificades de la categoria femení.

  També es va fer entrega, per celebrar aquest 20è aniversari, d’una placa commemorativa a l’Albert Pascual i a la Vinyet Noguero com a guanyadors de més edicions del Cursa Popular de Canyelles.