Èxit de participació en el taller de dietètica saludable de la URV a Cambrils

    És la primera activitat de la universitat a la Torre del Llimó després de la signatura del conveni amb l’Ajuntament de Cambrils

    El “Taller de dietètica saludable: planificació de menús setmanals” que es va portar a terme a la Torre del Llimó de Cambrils va ser tot un èxit pel que fa la participació. Aquest curs de la Universitat d’Estiu de la URV, que forma part de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils, va despertar un gran interès i va aconseguir el màxim d’inscrits.

    Els 25 alumnes inscrits van poder analitzar els seus hàbits alimentaris i el seu estat nutricional mitjançant l’antropometria. També van estudiar diferents exemples de dietes saludables i, finalment, van dissenyar el seus menús setmanals.

    Aquesta és la primera activitat de la Universitat Rovira i Virgili a la Torre del Llimó després del conveni signat amb l’Ajuntament de Cambrils el passat 21 de desembre per promoure programes de formació en l’àmbit de la dieta mediterrània i la salut.

    El curs va ser impartit per Rafel Balanzà Roure, professor associat de la Unitat de Nutrició Humana del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Facultat de Medicina de la URV. L’objectiu del taller era donar a conèixer al públic en general, universitari o no, conceptes bàsics d’alimentació i nutrició saludable, posant en pràctica les bases científiques teòriques actuals.