Èxit a la XIII Trobada de Puntaires a Banyeres del Penedès

  Puntaires d’arreu s’han donat cita a la plaça de l’Ajuntament

  Banyeres del Penedès ha acollit la XIII Trobada de Puntaires, organitzada per la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès.

  Han participat les puntaires de Masllorenç, Torrelles de Foix, Sabadell, Grup Leonor de Vilanova i la Geltrú, Olèrdola, Sant Cugat de Sesgarrigues, La Granada, Casal de la Colònia Güell, Associació de Puntaires de la Cumprativa de Llorenç, Confradia Saint Raimon, Escola de puntaires de l’Arboç, Puntaires del Vendrell i les locals, les Puntaires de Banyeres del Penedès.

  Durant dues hores han estat fent aquest art tèxtil per a goig de tots els banyerencs i banyerenques, així com de tots els visitants que han vingut a gaudir de les puntaires.
  La Trobada ha començat amb un esmorzar a base d’entrepà, suc, aigua i coca i ja després, han començat a elaborar les seves filigranes fines i complexes.
  Per finalitzar, s’ha entregat un obsequi a la puntaire més gran i a la més jove, s’ha sortejat una bossa gris de mà fet per les puntaires de Banyeres del Penedès i s’ha entregat un obsequi a totes les participants, consistent en el llibre “Gats” de Josep Cañas i un costurer per a la bossa.

  La pròxima trobada tindrà lloc l’any 2020.