Es lliura el V Memorial Pere Valls Recasens

  L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Club Gimnàstic, Josep Maria Andreu han presidit avui el lliurament del V Memorial Pere Valls Recasens, a la Sala Joan Baptista Plana de la Casa Canals.
  Els reconeixements han estat els següents:
  • Guardons a 30 atletes de la secció d’atletisme del Club Gimnàstic (corredors, llançadors de javelina i llançadors de martell).
  • Quatre distincions especials: reconeixement a la trajectòria esportiva al jutge àrbitre Ferran Adell, reconeixement a la trajectòria esportiva a la llançadora de martell Berta Castells, reconeixement al suport i a la dedicació a l’Esport al cap de la Representació Territorial de l’Esport a Tarragona Joan Plana i reconeixement a l’esport inclusiu a l’Escola Solc.
  • Premi Pere Valls Recasens per a l’atleta Laura Centella, corredora dels 400 metres del Club Gimnàstic.
  L’acte ha comptat mb la interpretació de diferents peces musicals a càrrec de l’Estudi de Música.
  El Premi Pere Valls Recasens (1930-2011) porta el nom de qui fou directiu del Club Gimnàstic durant 25 anys, jutge nacional d’atletisme i persona molt implicada dins del món associatiu de la ciutat. Amb aquests guardons el Club Gimnàstic vol posar en valor la feina que moltes persones i entitats, tant de Tarragona com del territori, fan tant de manera professional com altruista. També vol transmetre els valors del l’esport als joves esportistes.