ERC denuncia l’opacitat de Ballesteros amb els pagaments pendents dels Jocs del Mediterrani

    El grup republicà exigeix resposta a les preguntes fetes al plenari del febrer i que no han rebut resposta

    Pau Ricomà denuncia que ‘és escandalós que el PSC sigui incapaç de donar informació clara sobre pagaments pendents dels Jocs. De debò no saben quines factures han pagat i quines no?’. El líder d’ERC explica que, ‘després de rebre queixes d’entitats i proveïdors privats que asseguren que no han cobrat treballs realitzats en el marc dels Jocs del Mediterrani, vam sol·licitar informació a l’alcalde i no hem obtingut resposta’.

    El grup republicà va formular per escrit el passat 13 de febrer diverses preguntes en relació als pagaments pendents dels Jocs i ‘Ballesteros ens va assegurar durant el plenari del 15 de febrer que ens respondria en 24 hores’. Des d’ERC expliquen que la resposta no va arribar i ‘vam donar un mes de marge, fins al plenari del 18 de març, quan vam tornar a reclamar informació de les factures pendents de pagar i ens van respondre amb vaguetats’.

    Les preguntes formulades per ERC feien referència explícita a quins proveïdors i entitats se’ls hi deuen diners, ja sigui per factures, convenis o contractes de col·laboració durant els Jocs del Mediterrani. ‘Qualsevol organització seriosa hauria de portar un control comptable que permetés donar resposta a aquest tipus de preguntes’, afirma Ricomà. El portaveu republicà lamenta que ‘estem davant d’un nou cas flagrant d’opacitat de l’alcalde Ballesteros en relació als Jocs del Mediterrani’.

    Des d’ERC remarquen que ‘no es tracta només de que estan vulnerant el Reglament Orgànic Municipal en no donar-nos resposta, sinó que segueixen sumant ombres de mala gestió i opacitat sobre el projecte estrella de Ballesteros’. Pau Ricomà exigeix a l’alcalde i al conseller responsable dels Jocs del Mediterrani que facilitin immediatament la informació sol·licitada i que ‘en cas que quedin pagaments pendents, es procedeixi a liquidar-los de forma immediata’.