Enric Bosch Sánchez nou president del Consell Municipal Ara Reus

    El grup municipalista ha escollit a la junta com cada 2 anys

    El partit municipalista Ara Reus va celebrar ahir al vespre l’Assemblea General per escollir i renovar el seu comitè executiu i al president del Consell Municipal. El nou president, Enric Bosch Sánchez, ha estat escollit per aclamació davant la militància del partit reusenc. El grup municipal Ara Reus, tal com marquen els seus estatuts, canvien els membres de l’executiva cada 2 anys amb l’objectiu de regenerar i fer més participativa la política municipal.

    La nova junta executiva queda conformada per 12 membres del partit que acompanyaran al nou President Enric Bosch Sánchez d’Ara Reus. L’equip quedarà complementat pel Regidor de la formació, Daniel Rubio com a Secretari General i portaveu del partit; Joan Carles Filella que continuarà desenvolupant les tasques de tresoreria; Rosa Mª Mancebón com a vicesecretaria. El vicepresident del partit, serà Josep Mª Pujol Masip i com a coordinadora Sectorial, María Josefa Argüelles.

    Bosch ha presentat a la militància el nou projecte que s’ha basat en 4 línies de treball. Administració, Territori, Economia i Societat-Cultura. En primer lloc, l’objectiu es seguir treballant per ampliar la vinculació del partit amb el teixit social, empresarial, veïnal i cultural de la ciutat i com segon objectiu preparar i organitzar al partit per arribar en les màximes garanties a les pròximes eleccions municipals del 2019. El nou President també ha destacat la importància de continuar treballant pel creixement territorial que ha fet el partit Ara en altres municipis amb la finalitat de tenir més presencia i aportar solucions comarcals i provincials al territori.

    Actualment el partit Ara té presència en altres municipis que han permès obtenir un Conseller Comarcal (Mont-roig del Camp, Tarragona, Cambrils, Riudecanyes, Castellvell….) i també té presència a la província de Lleida amb una regidora a Puigverd de Lleida.