Elvira Vidal, Eusebi Campdepadrós i Roser Olivé, noves cares de Junts per Tarragona, de Dídac Nadal

  “Tots i totes elles són un reflex de la ciutadania diversa de Tarragona, tarragonins i tarragonines amb diferents sensibilitats que tenim un objectiu comú: Tarragona”

  Foto: Mònica Brey

  La presidenta de l’Associació de Veïns de Solimar-Monnars, Elvira Vidal; el Secretari Primer de la Mesa del Parlament de Catalunya per Junts per Catalunya, Eusebi Campdepadrós, i l’activista cultural, Roser Olivé, ocupen els números 3, 4 i 5 de la candidatura de Junts per Tarragona liderada per Dídac Nadal.

  L’alcaldable els ha presentat aquest dilluns destacant que “són persones amb notable experiència en àmbits pels quals apostem fermament com són la participació ciutadana, l’apoderament del teixit associatiu, el foment de la cultura i la defensa de Tarragona en el conjunt del país”.

  “Tots i totes elles són un reflex de la ciutadania diversa de Tarragona, tarragonins i tarragonines amb diferents sensibilitats que tenim un objectiu comú: Tarragona”, ha manifestat Nadal, que ha assenyalat que la situació actual que viu la ciutat “requereix superar les lògiques de partit i posar Tarragona per sobre i per damunt de tot”.

  “L’Elvira Vidal és una de les persones que ha liderat el moviment associatiu de la ciutat, admirem el seu esforç per millorar el dia a dia dels veïns i veïnes”, ha destacat Nadal. “Hem treballat per la millora de les condicions de vida del veïnat i tinc moltes ganes de seguir-ho fent per, sobretot, posar en marxa mecanismes de participació ciutadana i millorar la relació entre la ciutadania i l’Ajuntament de Tarragona”, ha manifestat per la seva banda Vidal.

  “Més enllà de tots els seus coneixements i la seva defensa pels drets i les llibertats de Catalunya, l’Eusebi Campdepadrós serà la nostra veu al Parlament de Catalunya. És imprescindible que l’Ajuntament tingui un interlocutor directe amb el Parlament per defensar els interessos de Tarragona”, ha assenyalat Nadal pel que fa al número 4 de la candidatura. “El dia 1 d’octubre de 2017 jo sé on era en Dídac Nadal, només arribar el vaig veure en una escola de Campclar al costat de de la gent que acabava de ser agredida. També sé on era el senyor Ballesteros: Estava amagat i va enviar la Guàrdia Urbana per ajudar en les tasques a la Policia Nacional. És una de les moltes coses que em fan creure amb en Dídac Nadal com a proper alcalde de Tarragona”, ha manifestat Campdepadrós.

  Pel que fa la número 5 de la candidatura, Roser Olivé, Nadal ha destacat “el seu gran compromís amb la tradició i la cultura tarragonina en tots els seus vessants, així com la seva enorme experiència i coneixement en el sector cultural”. “El projecte d’en Dídac Nadal és esperançador, un projecte que aposta per alçar i obrir la cultura en totes les seves disciplines, un projecte que s’allunya dels projectes faraònics i que aporta solucions, que aposta pels artistes locals i que vol fomentar-los i projectar-los de portes en fora”, ha manifestat per la seva banda Olivé.

  Elvira Vidal

  L’Elvira Vidal és llicenciada en dret amb un postgrau en Administració Pública. Precisament, en els darrers anys s’ha especialitzat en contractació pública i ha compaginat el dret públic amb altres facetes com la de docent a la universitat i preparadora d’opositors. Més enllà de la seva carrera professional, Vidal s’ha convertit en una referent en l’àmbit de l’activisme veïnal. Des del 2015 ha estat presidenta de l’Associació de Veïns Solimar-Monnars i ens darrers anys ha lluitat, juntament amb els veïns i veïnes de l’àrea de Llevant per fer realitat demandes com són l’increment de la seguretat, la dignificació de l’espai públic, el manteniment de les zones verdes i la millora de les parades i freqüències de l’autobús municipal, entre altres. La motivació, la capacitat de treball en equip i una actitud molt positiva són alguns dels trets característics de la persona que ocuparà el número 3 de la candidatura de Dídac Nadal.

  Eusebi Campdepadrós

  Eusebi Campdepadrós és, des de les eleccions del 21 de desembre de 2017, Secretari Primer de la Mesa del Parlament de Catalunya per Junts per Catalunya. Llicenciat en Dret, tota la seva carrera professional s’ha desenvolupat en l’àmbit de l’exercici lliure de l’advocacia. També és professor a la Universitat Rovira i Virgili del Postgrau de Directors de Centres Educatius i, entre altres càrrecs, ha estat president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, secretari de la comissió Castells Patrimoni de la Humanitat a la UNESCO i Cap de Pinyes de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Ha format part de la Junta Electoral de la plataforma Tarragona Decideix que va dur a terme la consulta popular el 17 d’octubre de 2010, així com de la Comissió Organitzadora del Pacte a Tarragona pel Dret a Decidir, previ a la Consulta del 9-N. Actualment és membre del Secretariat Nacional de Juristes per la Independència de l’ANC.

  Roser Oliver

  La Roser Olivé és especialista en música tradicional i una persona molt activa i involucrada en el teixit cultural de Tarragona. El seu activisme cultural i seva tasca incansable per posar en valor la música tradicional catalana s’han vist reconeguts arreu del territori. Compositora de nombrosos temes que ja formen part dels repertoris culturals, la Roser es defineix com una enamorada de la música tradicional, sobretot, de més arrel. Des de 2013 lidera el projecte de gestió cultural ‘El Tecler’, a través de la qual gestiona les aules de música tradicional i popular del Departament de Cultura de la Generalitat a Barcelona i Tarragona. També és la creadora de l’agrupació musical ‘Zonagralla’ que aglutina un col·lectiu de músics i formacions de tota Catalunya. Entre les seves grans passions destaca la investigació i recuperació de músiques, maneres de tocar i tradicions musicals.