Els valors de la cultura empresarial escalaran la 19a Nit UEA

  L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 20 de juny al Pavelló d’Esports Les Comes d’Igualada, escenari on esport i empresa comparteixen valors

  Foto de la roda de premsa.

  La Unió Empresarial de l’Anoia ha presentat aquest matí en roda de premsa la XIX edició de la Nit Empresarial UEA. Una nit que ja s’ha convertit en l’esdeveniment amb més notorietat i consolidació de la Catalunya Central, unacita de referència, oberta a tothom. L’escenari d’enguany serà el Pavelló d’Esports Les Comes d’Igualada, un espai que destaca i reforça els valors de lacultura empresarial: el treball en equip, l’esforç, la cooperació, el sacrifici, la superació… valors similars als que aporta l’esport.

  Amb el lema “Tu ets la Unió”, l’entitat empresarial vol reconèixer la tasca diària dels empresaris, però sobretot, i segons el president de la UEA, Joan Domènech, “volem agrair la implicació i confiança que dipositen els socis amb nosaltres, ja que ells són la nostra raó de ser”, i amb la unió de tots “fem de l’Anoia un territori amb talent, coneixement, competitiu, industrial, dinàmic, ipròsper”. Un lema que queda plasmat gràficament amb la imatge d’unmosquetó d’escalada com a element d’unió de diversos tipus de cordes, una metàfora de la varietat d’empreses, persones i sectors empresarials de la comarca.

  Clara aposta pel networking
  La Nit Empresarial de l’Anoia és un esdeveniment que cada vegada té més prestigi i més ressò, per l’alta participació i per ser un bon escenari per al

  networking. En aquest sentit, Domènech ha afirmat que “en aquesta edició des de la UEA fem una clara aposta per reforçar les relacions laborals, aconseguir nous contactes i fer xarxa, oferint dos moments al llarg de la vetllada: unprimer, a l’inici, amb l’aperitiu de benvinguda, i un segon, al final, amb la copachill out”. També, per fomentar el networking i aprofitant les eines digitals queens aporta la revolució 4.0 “posarem en marxa una aplicació mòbil que tots els assistents a la Nit Empresarial UEA podran descarregar-se i instal·lar-se al seu dispositiu mòbil (iOS i Android). Una aplicació per conèixer qui vindrà i aixícultivar relacions empresarials”, ha explicat el president de l’entitat.

  Agnès Busquets presentarà l’acte central
  Des de l’entitat s’espera congregar al voltant de quatre-cents empresaris i directius d’arreu de l’Anoia i comarques veïnes, en una nit que s’espera ser “molt distesa, fresca, animada, i al llarg de la qual hi haurà algunes sorpreses”. Amb aquest caire fresc, la conductora de l’acte central serà l’actriu AgnèsBusquets, actualment col·laboradora en diversos projectes de la productora Minoria Absoluta, entre els quals destaquen el Polònia i Crackòvia.

  Premis UEA, jurat i guardó amb novetats
  En el transcurs de la Nit Empresarial tindrà lloc l’entrega dels Premis UEA, unsreconeixements per distingir aquelles iniciatives empresarials que hagindestacat durant l’any 2018 i que alhora estimulen la millora de la competitivitat i de la qualitat de les empreses de la comarca. Les categories premiades seran: Premi a la Trajectòria Empresarial, Premi a la Capacitat Emprenedora, Premi al’Empresa Innovadora, Premi al Compromís Social de l’Empresa, i Premi a laMillor Estratègia de Comunicació Empresarial, aquest últim amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Els premiats rebran el guardó de laUEA, aquest any amb un nou disseny, elaborat amb ferro per l’empresa TreviTallers Mecànics.

  Com a novetat destacada, i amb l’objectiu de guanyar prestigi i donar un valor afegit als Premis UEA, el jurat estarà format per 8 personalitats de diferentssectors d’activitat, amb coneixement del teixit empresarial del territori i ambcapacitat tècnica per valorar els aspectes de les categories establertes.

  Les inscripcions per assistir al sopar estan obertes fins el divendres 14 de juny, i es poden fer a través del web www.soparempresarialuea.cat, www.uea.cat, trucant al 93 805 22 92, o bé per correu electrònic a uea@uea.cat