Els Munts de Torredembarra celebrarà la seva festa del 17 al 19 d’agost

  Les activitats han estat organitzades per l’Associació de Propietaris dels Munts i la Regidoria de Cultura.

  El barri dels Munts celebrarà la seva festa aquest proper cap de setmana, organitzada per l’Associació de Propietaris dels Munts i la Regidoria de Cultura.

  Divendres 17 d’agost
  A les 20 h, Ball de Gitanes de Torredembarra, a la pista polivalent dels Munts al carrer de Pàndols. Al finalitzar l’acte s’obsequiarà als assistents amb una copa de cava i coca per inaugurar la pista.
  A les 22.15 h, Sopar popular als jardins dal Bar NOSE amenitzat amb música (preu: 18€). Després, ball amb el Trio 9 Estil. Recollida de tiquets del sopar des del 8 d’agost fins el dijous 16 d’agost a: Bodega Bon Vi (av. de Montserrat, 2), Forn Nogués (av. de Montserrat, 25), i també al local social de l’Associació a l’avinguda de les Oliveres, 43.

  Dissabte 18 d’agost
  A les 11.30 h, Festa de l’escuma als Jardins de l’Oficina de Turisme (La Casona).
  A les 13 h, en acabar la Festa de l’escuma, aperitiu musical amb pica-pica (preu: 2€).
  A les 19 h, Festa infantil als jardins del Bar NOSE a càrrec d’Animació Infantil de pallassos i titelles amb el grup TururuT. En acabar, berenar de coca i xocolata, patrocinat per Forn de pa Nogués (av. de Montserrat, 25).
  A les 22 h, Pregó, abans de començar les havaneres, a càrrec de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira.
  A les 23 h, Havaneres a càrrec del grup Les veus de Reus i rom cremat (preu: 1€ per got, a la mitja part), al passeig de Rafel Campalans, entre el passeig del Mediterrani i el carrer de la Martineta.

  Diumenge 19 d’agost
  A les 11 h, 6è Campionat de Minigolf, al minigolf de l’avinguda de Montserrat. Al finalitzar es farà un refrigeri i l’entrega de trofeus, medalles i una samarreta. Inscripcions a les pistes del minigolf, del dia 1 al 18 d’agost, de les 18 h a les 24 h, i el mateix dia 19 fins a les 10.30 h.
  A les 19.30 h, Sardanes al passeig de Rafel Campalans.
  A les 23 h, Concert de Tastets Musicals i Gòspel a càrrec del cor Al·leluia, al passeig de Rafel Campalans. A la mitja part es servirà una copa de cava (Preu: 1€).