Els Mossos d’Esquadra detenen un motorista a la Ribera d’Ebre per circular a 195 km/h

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de les Terres de l’Ebre van detenir ahir un home, de 42 anys, de nacionalitat alemanya i sense residència a l’Estat espanyol, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir una motocicleta a una velocitat penalment punible.

  Els fets van passar l’1 de maig durant un control de velocitat que s’havia muntat a la carretera C-44, en el punt quilomètric 21 corresponent al municipi de Tivissa (Ribera d’Ebre).

  En el transcurs l’operatiu, sobre les 11,50h, el cinemòmetre va detectar una motocicleta que circulava a 195 km/h, més del doble de la velocitat màxima permesa en aquesta via que és de 90 km/h.

  Tot i que els fets van ser captats pel radar, els agents no van poder aturar la motocicleta i notificar-li la infracció al seu conductor i únic ocupant.

  Ahir, sobre les 13,00h, els mateixos agents es trobaven realitzant un altre control de velocitat a la carretera C-12 en el punt quilomètric 44,5, dins del terme municipal de Benifallet (Ribera d’Ebre), quan van aturar un grup de motoristes.

  Els mossos van reconèixer entre les motocicletes aturades la mateixa que el dia anterior havia comés la infracció penal i també van comprovar com el conductor anava vestit amb la mateixa indumentària.

  El conductor, i al mateix temps titular de la motocicleta, va manifestar que el dia anterior també era ell qui la conduïa, per la qual cosa, en ser un ciutadà estranger i no resident a l’Estat, va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària.

  El detingut ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Tortosa i s’ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

  Aquesta actuació s’emmarca dintre de la campanya institucional de controls de velocitat que actualment porten a terme el Servei Català de Trànsit i Els Mossos d’Esquadra arreu del territori català.