Els Mossos d’Esquadra desarticulen un punt de venda de drogues en un domicili del Baix Ebre

  Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de les comissaries de Tortosa i l’Ametlla de Mar, amb la col·laboració de la Policia Local de Camarles, van detenir el passat 22 de novembre un home, 51 de anys, nacionalitat colombiana i veí de Camarles (Baix Ebre), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

  El passat mes d’abril els mossos van iniciar una investigació arran de diverses informacions, les quals apuntaven que en un domicili de la localitat de Camarles es traficava amb substàncies estupefaents.

  Després d’establir un operatiu de vigilància dels accessos al domicili, els agents van poder contrastar la informació. Es va observar que diàriament es produïa una constant entrada i sortida de persones, les quals estaven molt poca estona a l’habitatge. També es van identificar diverses persones després de la seva visita al domicili i es va comprovar que portaven substàncies estupefaents.

  Ahir 22 de novembre, els Mossos d’Esquadra van efectuar una entrada i perquisició en l’esmentat domicili i en un magatzem. Durant l’escorcoll van comissar 17 paperines de cocaïna, 69 grams de cocaïna en roca, un pot amb cabdells de marihuana, una bàscula de precisió i substància de tall, així com la quantitat de 1.170 euros en efectiu.

  Com a resultat de l’operació, l’únic habitant de l’immoble va quedar detingut per tràfic de drogues.

  Els detingut ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa i ha estat decretada la seva llibertat amb càrrecs.