Els Mossos busquen un home amb càrrecs de quatre agressions sexuals i una violació

  L'agressor, que tindria entre 20 i 30 anys, assaltava víctimes d'edat avançada

  Els Mossos d’Esquadra busquen un home per agredir sexualment quatre dones i violar-ne una altra a Olot. Segons ha avançat el Diari de Girona i ha confirmat l’ACN, la primera agressió s’hauria produït el mes l’agost i la resta entre el setembre i l’octubre. L’home, que tindria entre 20 i 30 anys, assaltava dones d’edat avançada. El primer cas va passar en el marc d’una cita consentida tot i que, després, l’home hauria penetrat la dona tot i que ella s’hi hauria negat. En la resta d’agressions, l’agressor hauria acorralat les víctimes fent-los tocaments a les parts íntimes mentre ell es masturbava. La policia manté oberta una investigació per tal de localitzar-lo i detenir-lo.
  Cinc agressions sexuals, una de les quals amb penetració. Els Mossos d’Esquadra busquen un home, d’entre 20 i 30 anys, per violar una dona i fer tocaments a quatre més entre els mesos d’agost i octubre a Olot. Segons ha avançat el diari gironí, la primera agressió s’hauria produït en una cita consentida tot i que, posteriorment i malgrat la negativa de la dona, l’hauria penetrat.

  Entre el setembre i l’octubre, l’agressor hauria actuat assaltant les dones i acorralant-les fent-los tocaments mentre ell es masturbava.

  Totes les víctimes tindrien entre 50 i 80 anys i les agressions s’haurien produït de nit.

  La policia manté oberta una investigació per tal d’aclarir els fets i detenir l’autor.