Els acusats d’un intent de segrest a Sant Carles de la Ràpita eludeixen la presó

  Per acord de conformitat se’ls condemna a penes inferiors als dos anys

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Pla tancat dels dos joves acusats d'un intent de segrest d'una nena a Sant Carles de la Ràpita, asseguts al banc dels acusats a l'Audiència de Tarragona, amb un advocat al seu costat. Imatge del 10 de juliol del 2019

  El judici previst a l’Audiència de Tarragona contra dos joves acusats d’un intent de segrest d’una nena de 8 anys a Sant Carles de la Ràpita l’any 2018 ha acabat amb acord de conformitat de les parts. Els advocats defensors, amb absència d’acusació particular, han pactat amb la fiscalia una rebaixa de les penes per sota dels dos anys i han demanat la seva suspensió.

  Els nois, que s’enfrontaven a 8 anys de presó, han acabat condemnats a una pena d’1 any i 8 mesos per la temptativa de de detenció il·legal i 2 anys per tinença il·lícita d’armes. Tots dos es trobaven en presó preventiva des del novembre.

  Tampoc podran apropar-se a la menor a una distància de menys de 500 metres ni mantenir-hi cap comunicació, i hauran d’assumir una multa de 1.080 euros. La sentència és ferma i ja no es pot recórrer.