El Teatre de Blanes penja el rètol d’entrades exhaurides per l’obra ‘Kràmpack

  Des de fa tres dies ja no queden localitats per assistir al teatre

  Un dels majors plaers quan s’organitza un espectacle, i més avui dia en què el món de la cultura pateix les conseqüències de la COVID-19, és poder penjar –encara que sigui imaginàriament- el rètol d’entrades exhaurides, amb tot el de bo i positiu que això significa. És el cas del què ha hagut de fer aquesta setmana el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes en relació a l’espectacle programat per dissabte de la setmana vinent, 20 de març, al Teatre de Blanes.

  A les 8 del vespre s’hi oferirà ‘Kràmpack’, una peça teatral que no necessita de gaire presentacions, una comèdia d’èxit que 25 anys d’ençà de la seva estrena continua funcionant i portant públic a les sales on es representa. Escrita originalment per Jordi Sánchez, qui va ser el cocreador i coprotagonista amb Joel Joan de l’exitosa sèrie de TV3 ‘Plats Bruts’, continua explicant una història que no perd vigència.

  L’embolic està servit en base a l’experiència de quatre amics –tres nois i la ex-xicota d’un dels tres nois, la Berta- que van a viure junts a un pis on es troben l’anterior llogatera morta, amb tot el què això comporta. I ja no es tracta dels problemes que suposa haver de fer-li un funeral, sinó que sorgeixen tota una sèrie de tensions sexuals i vitals, perquè ja que a banda que la Berta és l’antiga xicota d’en Pau, als altres dos nois –en Xavi i en José Luis- també els agrada.

  Actualment els quatre papers protagonistes estan incorporats per Àlex Ferré, MNikel Iglesias, Jaume Casals i Lídia Casanova, i la direcció l’ha passat a assumir Pep Anton Gómez. Fresca, efectiva i divertida, els espectadors passaran una estona més que entretinguda, navegant entre la comèdia i la tragèdia a través dels personatges tant propers i quotidians com ho eren els de la sèrie ‘Plats Bruts’.

  Dues sessions més programades aquesta setmana al Teatre de Blanes

  Aquesta, però, no serà l’única sessió que allotjarà la propera setmana el Teatre de Blanes. Dijous a les 8 del vespre serà el torn de la segona pel·lícula inclosa al Cicle de Cinema Gaudí, que proposa un títol molt interessant i de plena actualitat tenint en compte la recent celebració del Dia Internacional de les Dones: ‘Terra de Telers’, estrenada el desembre de l’any passat, i que tracta sobre la història d’una colònia tèxtil vista a través dels ulls d’una dona des de la seva infantesa.

  D’altra banda, el diumenge dia 21 arribarà el torn d’un nou espectacle infantil que proposa l’Associació Rialles de Blanes: ‘Adéu, Peter Pan’, de Festuc Teatre. La funció de titelles està previst que comenci a 2/4 de 6 de la tarda. Les entrades per assistir a la projecció de ‘Terra de Telers’ i a l’espectacle de Rialles ‘Adéu, Peter Pan’, es poden aconseguir online a través del web del Teatre de la Costa Brava Sud: https://www.teatredelacostabravasud.cat/