Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

El tarragoní Eduard Osta es proclama subcampió del món de tenis en categoria +60

Avatar photo

El tenista del Club Tennis Tarragona ha perdut la final davant l'australià Glenn Busy

El tenista tarragoní Eduard Osta s’ha proclamat subcampió del món en la categoria +60 en el Mundial que s’ha disputat aquesta setmana a Lisboa. L’esportista del Club Tennis Tarragona ha realitzat una gran competició fins a arribar a la final, on ha perdut davant l’australià Glenn Busby per 5-7 i 2-6.

Osta arribava al partit decisiu amb molèsties a la cama i en el segon set ha pagat l’esforç físic davant Busby, que d’aquesta forma guanya el seu vuitè campionat del món en diferents categories. En canvi, aquesta era la segona participació en un Mundial del tenista tarragoní, que va arribar a ser el número 140 de l’ATP el juliol de 1988. La primera va ser l’any 2009 en la categoria +50, en la qual es va proclamar campió.