El Tallers de fanalets d’Alpicat compleix 23 anys

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Les piscines municipals d’Alpicat acullen aquest dies el Taller de Fanalets, una activitat que enguany compleix 23 anys.

    El taller té com a objectiu preparar la processó dels Fanalets de Sant Jaume, que tindrà lloc aquest divendres al vespre. Durant el taller, que compta amb la col·laboració de Tren Màgic, els nens i nenes porten una ampolla de plàstic i unes tisores per tal d’elaborar les seves creacions, que divendres lluiran a la processó. El taller va començar aquest dimecres a la tarda i seguirà dijous de 5 a 8 del vespre.

    Cal destacar que el taller de fanalets ja fa 23 anys que s’organitza. Des de molt abans es feia la cercavila i va ser l’any 1995 quan, amb la idea de fomentar la festa i la tradició, es va organitzar el taller perquè els infants i joves creessin els seus propis fanalets. Des de llavors, s’ha fet cada any.

    Pel que fa a la processó, se celebrarà divendres 20 i recorrerà els carrers del poble sortint des de les 22.00 hores des del davant de l’Ajuntament i serà amenitzada per ‘Els perdigots-La cobla del flabiol’. En acabar, se celebrarà una nova entrega dels Divendres a la Fresca amb La Gran Festa, a càrrec de la companyia Encara Farem Salat.