El Rally Racc Costa Daurada tornarà a fer parada a Mont-roig del Camp

  El polígon Klaus Fischer acollirà, diumenge al matí, dos reagrupaments dels cotxes participants

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El 53è Rally RACC Catalunya- Costa Daurada ha tornat a triar Mont-roig del Camp per fer els reagrupaments dels cotxes i pilots que participen a la competició.  La novetat és que aquest any, el polígon Klaus Fisher acollirà, aquest diumenge 8 d’octubre, fins a dos reagrupaments.

  Així, els cotxes que venen de Montbrió del Camp i es dirigeixen cap a la T-322 a Colldejou arribaran al parc tancat que s’habilitarà en aquesta zona, a partir de les 8.09 del matí i en una segona tanda a partir de les 11.24 h.

  De la mateixa forma que en l’edició del 2015 i 2016, durant aquest període, els veïns i veïnes que vulguin podran acostar-se al parc tancat per poder veure de prop als pilots i als cotxes que estaran estacionats esperant el seu torn per poder reprendre la competició.

  L’arribada i sortida de la zona de reagrupament que transcorrerà pels carrers del municipi no és un tram cronometrat, per tant els cotxes transitaran a una velocitat adequada a les normes de circulació.

  Diumenge serà el darrer dia de competició per les carreteres de la Costa Daurada, que s’inicien avui dijous 5 d’octubre. El RallyRACC Catalunya- Costa Daurada és una prova puntuable pel campionat del món de Rallies.