El president dels marxants denuncia que el trasllat a la Corsini és una “mesura de pressió”

  Josep Gómez ha desmentit que els representats dels paradistes hagin donat suport a aquesta opció

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Després que la consellera de Comerç i presidenta d’ESPIMSA, Elvira Ferrando, ratifiqués aquest dijous que el trasllat del mercadet de marxants serà, definitivament, el pròxim dimarts 24 de juliol, les reaccions no han trigat a arribar. El president de l’Associació de Marxants de la província de Tarragona, Josep Gómez, ha denunciat que aquesta és una “mesura de pressió”, per part de l’Ajuntament i “de la mateixa regidora”. Gómez, a més, ha assegurat que no entén les decisions que pren Ferrando respecte al comerç, ja que perjudiquen aquest sector més que no pas beneficiar-lo. De la mateixa manera, el president dels marxants ha desmentit que els representants dels paradistes hagin estat a favor d’aquest trasllat imminent com assegurava Ferrando en les seves declaracions.

  “No ho entenc”. Aquest ha estat el mantra que ha reproduït el president dels marxants davant la inamovible decisió de la presidenta d’ESPIMSA per traslladar, definitivament, el mercadet de marxants a la plaça Corsini el pròxim dimarts, 24 de juliol, obviant així la demanda del col·lectiu perquè aquest es realitzés després de l’estiu, un cop finalitzada la campanya. “Dóna la impressió que la regidora es vulgui carregar el comerç de Tarragona”, ha dit Gómez, en referència a les decisions presses per Ferrando en aquest sentit, de les quals estan “en contra”, assegura.

  Gómez desmenteix que els paradistes hagin donat suport al trasllat

  En aquesta línia, Gómez ha defensat que “és totalment mentida” que els representants dels paradistes hagin donat suport a aquesta opció plantejada per la presidència de l’empresa municipal com assegurava Ferrando en les seves declaracions. “No és cert”, ha dit i ha continuat expressant que la voluntat dels marxants és “tornar a la Corsini a finals de setembre”.

  Possibles accions en rebuig de la imposició del trasllat

  Davant les possibles accions que podrien dur a terme des del col·lectiu dels marxants, Gómez ha insinuat que “podria passar que quan arribem allà es col·lapsi la Rambla”. “Pot ser que se m’espatlli el camió”, ha deixat caure el president dels marxants, o bé que ell i tots els seus companys triguin a accedir.