El mercat de parades tornarà a ubicar-se al carrer de la Fassina aquest estiu

Tot i que el pròxim dimarts 25 de juny es traslladarà al carrer Vinyet, la intenció és que la temporada es completi en la zona verda de la Fassina

0
104

El mercat de parades que fins aquest passat dimarts s’ubicava al pàrquing del carrer Alcalde Pijuan es traslladarà a la zona verda del carrer de la Fassina, espai on és permet aquest ús, i que tornarà d’aquesta manera al mateix emplaçament de fa tres temporades.

Tot i que el pròxim dimarts 25 de juny es traslladarà al carrer Vinyet, la intenció és que el mercat de parades s’instal·li definitivament aquesta temporada a la Fassina fins al 10 de setembre, data a partir de la qual tornarà al pàrquing del carrer Alcalde Pijuan.

Aquest canvi d’ubicació es produeix cada any coincidint amb l’inici de la temporada de vacances on l’afluència de visitants al barri marítim és major.

Quant al mercat, està previst que s’hi instal·lin un total de 18 parades –el número màxim permès, que van des de l’alimentació fins a la roba i complements. L’horari d’obertura és de 8:30 a 14 hores de la tarda.

Com és habitual, i tal i com es fa amb el mercat quan s’emplaça al pàrquing Alcalde Pijuan durant la resta de l’any, el servei de neteja de la via pública de l’Ajuntament d’Altafulla actuarà immediatament un cop finalitzi el mercat.

FER UN COMENTARI