El govern municipal de Tortosa manté l’organització del cartipàs en cinc grans àrees

  Els set regidors que conformen l'equip de govern es reparteixen totes les regidories, i assumeixen també la figura de regidors de barri

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada de tots els membres de l’equip de govern, ha presentat avui l’organització del cartipàs municipal per al mandat 2019-2023. La composició del nou equip de govern manté l’estructura de l’anterior govern municipal, que s’organitza al voltant de cinc grans àrees: Serveis al Territori, Serveis a les Persones, Promoció de la Ciutat, Serveis Centrals i Espai Públic. En cada una d’aquestes àrees s’encabeixen totes les regidories que assumeixen els membres del govern, que també desenvoluparan el paper de regidor de barri.

  A més de presidir i coordinar el govern, l’alcaldessa continuarà assumint l’àrea d’Urbanisme i la d’Obres Públiques.

  Al capdavant de la primera tinença d’alcaldia hi haurà Fernando Saporta, que controlarà les regidories d’Hisenda, Governació i SAC, Personal, Seguretat i Mobilitat. També és el regidor de Sant Josep de la Muntanya i de la Simpàtica

  La segona tinença d’alcaldia correspon a Mònica Ripoll, regidora d’Acció Social, Salut, Diversitat Cultural i Igualtat i Drets Civils. A més, és la regidora del barri de Santa Clara.

  La tercera tinença d’alcaldia és per a Domingo Tomàs, que manté les regidories de Serveis i Logística, Festes i Festa del Renaixement, i hi afegeix la de Joventut. Igualment, és el regidor dels barris de Remolins i del Centre i Nucli Antic.

  La quarta tinença d’alcaldia és per a Cinta Espuny, també regidora d’Esports, Ensenyament i Universitats. Així mateix és la regidora del Temple i del Grup El Temple.

  La quinta tinença d’alcaldia és per a Sisco Pepió, nou responsable de Promoció Econòmica, Comerç i Fires, Noves Tecnologies, Agermanaments i Turisme. A més és el regidor del barri de Sant Llàtzer.

  Finalment, la sexta tinença d’alcaldia és per a Ximo Martorell, regidor de Cultura, Medi Ambient i Sector Primari, i regidor del barri de Ferreries i del Rastre.

  D’altra banda, l’alcaldessa ha nomenat els representants de l’alcaldia als pobles dels Reguers i Vinallop: Anna Rehues i José Antonio Estíbalez, respectivament. El nomenament ha format part de l’ordre del dia del ple extraordinari dut a terme aquest matí, en el qual també s’han fixat les tinences d’alcaldia, el règim de funcionament de les comissions, i les retribucions de l’alcaldessa, la única dedicació exclusiva per al regidor Domingo Tomàs, i els càrrecs eventuals de cap de gabinet, cap de premsa i comissionat dels World Sports Games.