El govern espanyol inverteix 4,8 MEUR en la millora del pas de la N-420 a Terres de l’Ebre

    El PSC indica que calia aquesta inversió davant les moltes deficiències que presentava

    Imatge recurs de la N-240, en el seu pas per Terres de l'Ebre. Foto Google Maps

    El ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha licitat un contracte per valor de 4,83 milions d’euros per tal de millorar l’N-420  al seu pas per les Terres de l’Ebre, de Móra d’Ebre a Caseres i en diversos trams de l’N-420A al seu pas per Mora la Nova. En total 88 km. entre els P.K. 781+400 i el 869+000 de la N-420, i entre el P.K. 781+400 i 864+785 de la N-420A.

    Aquestes obres  tenen com a finalitat la millora de les condicions de la via tant pel que fa al ferm, com a neteja de cunetes i en general tots els treballs de conservació ordinària i d’altres per tal de garantir  la seguretat  de la carretera així com estudis d’accidentalitat i informes de seguretat vial.

    Manel de la Vega, senador del PSC, ha afirmat que “Una vegada més, amb la millora d’aquests trams de carretera, el govern de Pedro Sánchez demostra la seva implicació en l’adequació de la xarxa viària estatal de carreteres del nostre territori, ja que calia actuar per millorar-les perquè presentaven moltes deficiències de governs anteriors en que no s’havia invertit en les mateixes. I conjuntament amb les millores de la N-340 i l’alliberament dels peatges de l’AP-7 posen de manifest la voluntat de treballar per les Terres de l’Ebre”.