El govern de Pedro Sánchez inverteix 5,5 milions d’euros a Tarragona ciutat

“Avui podem donar la bona notícia que el Govern de l’Estat ha comunicat ja a l’Ajuntament la cessió de les carreteres amb vies urbanes dintre de la ciutat. És una inversió molt important de 5’5 milions d’euros que ens beneficiarà directament. És també la satisfacció d’una antiga demanda que tenia la ciutat i que havia treballat de manera molt eficient el regidor Josep Maria Milà. Per tant es confirma la voluntat inversora que ja es va veure amb els pressupostos generals de l’Estat”, ha afirmat el senador socialista per Tarragona, Santi Castellà.

En la mateixa línia s’ha manifestat el diputat del PSC al Congrés Joan Ruiz qui ha remarcat que “després d’anys d’oblit sistemàtic Tarragona, amb el Govern de Pedro Sánchez, torna a estar al mapa de les inversions del Govern, tal com es mereix. És el que estem fent, com s’ha vist en el coll de Lilla, amb l’A-27, amb el Corredor del Mediterrani i amb la gratuïtat progressiva de l’autopista.”

El traspàs a l’Ajuntament de la travessia urbana de la N-340 al seu pas per Tarragona va en aquesta direcció. L’Estat invertirà 5’5 milions d’euros per traspassar aquesta via al consistori tarragoní, tal com va negociar i aconseguir l’antic equip de Govern socialista liderat per Josep Fèlix Ballesteros.

“Volem fer de la ciutat de Tarragona una única ciutat, unint els barris de ponent amb el casc urbà així com també, a l’altre banda de la ciutat, totes les urbanitzacions de llevant amb el centre. També hi haurà pantalles acústiques a les zones de l’A-7 que estan més properes a la ciutat”, ha explicat Joan Ruiz.

Finalment, Rubén Viñuales ha afirmat que “avui és un dia important per Tarragona. Avui veiem com el Govern d’Espanya fa una inversió de més de 5’5 milions d’euros per un tema cabdal com és la vertebració de la ciutat de Tarragona. Aquí tindrem una ampliació del pont sobre el Francolí que serà per l’àmbit peatonal i també la unió del centre de la ciutat amb tots els nuclis de llevant fins a Altafulla.”

“Serà una trama urbana peatonal amb carrils bici, és a dir, una de les grans demandes que hi ha hagut a la ciutat. Davant de la deixadesa de funcions que demostra la Generalitat el Govern de Pedro Sánchez actua i aposta per Tarragona.

El senyor Ricomà intenta ara anotar-se un èxit que no li correspon, és un fruït de la bona feina que va fer el conseller Milà al seu moment i del compromís del
Govern d’Espanya amb Tarragona.”

“De fet, el projecte de Ricomà no existeix. Tenim a Tarragona sense rumb. Ara ens presenten un pla de reactivació econòmica que és paper mullat, és un totum revolutum on posen coses que van rebutjar al seu dia”, ha denunciat el diputat socialista al Parlament.

Tots tres han coincidit en assenyalar que “quan hi ha un Govern socialista i de progrés Tarragona avança. Ara mereixem també a Barcelona un Govern que no ens menteixi i que torni a invertir a Tarragona, com a mínim, el que ens correspon pel pes de la nostra població i de la nostra contribució al benestar general”, han conclòs.