El folklore d’arreu del món, eix del Concert a la Fresca de la Bumt al Camp de Mart

  La Banda de Música de la Selva del Camp coprotagonitzarà la cita del dissabte 27 de juliol

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) retorna al Camp de Mart per proposar una nit de música de banda a la fresca. En aquesta ocasió, a més, compartirà escenari amb la Banda de Música de la Selva del Camp. La cita amb les dues bandes tindrà lloc el dissabte 27 de juliol (21 h).

  En el seu concert, la BUMT, sota la direcció d’Oscar Miguel Losada, convidarà els espectadors a fer un viatge per la música folklòrica d’arreu del món. El repertori inclou tant peces com la sardana “Vitralls encantats”, composta per l’integrant de la BUMT Antonio Luís Fernández Ortega, com “Muixerangues al cel”, una rapsòdia de Joan Carles Sempere Bombí. La formació tarragonina també interpretarà peces de l’altra banda de l’Atlàntic, com la “Second Suite” d’Alfred Reed, basada en el folklore de l’Amèrica Llatina. I tancarà el concert “West Side Story”, el famós musical de Bernstein i Sondheim que barreja la tradició musical europea amb les noves músiques americanes del segle XX.

  La Banda de Música de la Selva del Camp, una formació musical fundada l’any 1989 i dirigida per Felip Brunet i Sabarich, interpretarà peces d’Eduard Toldrà, Maurice White i Nino Rota, entre d’altres. D’aquesta manera dues bandes històriques del nostre territori oferiran un concert fresc i variat on es podran escoltar des dels estàndards més destacats del jazz a la música popular catalana. Un viatge musical vestit amb el sedàs simfònic de les bandes de música.

  Les entrades per a aquest concert ja estan a la venda i es poden adquirir, fins al mateia dia de l’espectacle:
  • Les 24 hores del dia, al web www.tarracoticket.cat.
  • A les taquilles el Teatre Tarragona els dies 24, 25 i 26 de juliol des de les 11 fins a les 13 h.
  • El mateix dia del concert, només en efectiu.
  El preu de les entrades és de 12 €, 10 € (menors de 25 anys i majors de 65) i 9 € els socis de la BUMT.