El Festival Roca Foradada oferirà cinc actuacions entre el 20 de juliol i el 24 d’agost

  Obeses oferirà el concert de cloenda

  Imatge de la presentació del cartell

  La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra ha presentat l’onzena edició del Festival Roca Foradada amb un programa que aplega cinc actuacions entre el 20 de juliol i el 24 d’agost. Havaneres, jazz, acústic i versions, músiques del món i pop-rock català, a un preu molt assequible: 6 € l’entrada i preus reduïts de 5 € per a diversos col·lectius, excepte l’actuació del 26 de juliol a Baix a Mar que és gratuïta. El Festival finalitzarà amb una proposta molt potent: l’actuació d’Obeses.

  La regidora de Cultura, Núria Batet, ha explicat que el festival té un caràcter marcadament eclèctic, és a dir amb una oferta molt variada, dirigit a un públic molt ampli. A més, ha assenyalat que el Festival també està pensat per a ser un complement de l’àmplia oferta de serveis i d’oci que té el municipi a l’estiu.

  Aquest matí ha tingut lloc la presentació del Festival amb la participació d’Ernesto González, un dels artistes que integren el programa i que actuarà el 2 d’agost amb Luigi Ferraro presentant Almas Desnudas, un concert íntim i acústic amb temes propis i versions d’Antonio Vega, Antonio Flores, Joaquín Sabina o Francisco Céspedes. Ernesto González fa disset anys que viu a Torredembarra, però aquesta serà la primera vegada que hi actuarà.

  Venda d’entrades per internet: Les entrades es podran adquirir per internet al web de l’Ajuntament: www.torredembarra.cat, a partir del 20 de juny i a taquilla mitja hora abans de cada concert (pagament amb targeta). A les dependències de Cultura, Biblioteca i Turisme també poden fer els tràmits (amb targeta).

  El Festival Roca Foradada, que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra, compta amb el suport de Repsol, de Port Torredembarra i de la Diputació de Tarragona.

  Programació:

  Dissabte 20 de juliol, a les 22.30 h, a la Roca Foradada – Port Torredembarra, havaneres amb Port Bo. Entrada 6 € (5 € reduïda).

  Divendres 26 de juliol, a les 22.30 h, a la plaça d’Antoni Roig i Copons – Baix a Mar, jazz amb Susana Sheiman. Gratuït.

  Divendres 2 d’agost, a les 22.30 h, a la plaça de l’Església – Clarà, acústic i versions amb Ernesto González. Entrada 6 € (5 € reduïda).

  Dimecres 14 d’agost, a les 22.30 h, a la Roca Foradada – Port Torredembarra, músiques del món, pop i jazz amb Sommeliers. Entrada 6 € (5 € reduïda).

  Dissabte 24 d’agost, a les 22.30 h, a la Roca Foradada – Port Torredembarra, pop-rock català amb Obeses. Entrada 6 € (5 € reduïda).