El cupó de l’ONCE puja el teló del Teatre Metropol

El sorteig tindrà lloc el 3 de novembre, amb premis de fins a 300.000€ o un sou de 3.000 durant 25 anys

Els representants de l'ONCE a Tarragona i l'alcalde, Pau Ricomà, amb el cupó del Teatre de Tarragona. Foto: Maria Comabella.

El proper diumenge 3 de novembre, el Teatre Metropol de Tarragona serà el protagonista del cupó de l’ONCE dins la sèrie “Ciudades a escena”, que l’entitat dedica als teatres més emblemàtics de les províncies d’Espanya. El cupó forma part del sorteig “El Sueldazo”, que donarà premis de 300.000 euros al comptat i un sou de 3.000€ al mes durant 25 anys.

L’alcalde de la Tarragona, Pau Ricomà, ha valorat molt positivament l’elecció del Metropol, l’obra cabdal del modernista Josep Maria Jujol, que “representa molt bé la ciutat”. A més, ha destacat l’elecció d’aquest espai per ser inclusiu, accessible i obert a la promoció de la cultura. Ricomà també ha animat la ciutadania a comprar la butlleta, per les opcions de guanyar el sorteig, per contribuir a l’obra social de l’ONCE i per tenir de record aquesta imatge.

El delegat territorial de l’ONCE, Enric Botí, ha remarcat la importància d’aquesta organització, que actua com a targeta de presentació per a les persones cegues i amb altres discapacitats. Pel que fa al cupó, defensa que “és un homenatge al Teatre Metropol, a les sales, les institucions i els professionals que treballen perquè el teatre sigui un bé cultural accessible per a tothom”.

Cupó de l’ONCE del 3 de novembre del 2019.

A banda del Metropol, a Tarragona també han estat protagonistes en Teatre Nacional de Catalunya (22/09/19), el Teatre Municipal de Girona (13/10/19) i el Teatre de la Llotja de Lleida (10/10/19).