El concert de la Banda Municipal de Lleida tanca les festes de Cappont

    El paer en cap, Àngel Ros, ha assistit a la cloenda de la festa major d’aquest barri, amb l’actuació musical i el castell de focs artificials

    El barri de Cappont ha tancat la seva festa major amb el concert de la Banda Municipal de Lleida i el castell de focs d’artifici. El paer en cap, Àngel Ros, amb la presidenta de l’AV, Veni Ros, ha assistit al final de la festa, que ha aplegat els veïns i les veïnes del barri a l’actuació de la BML, a la plaça de Blas Infante. El repertori de la banda s’ha estructurat en dues parts. A la primera, ha inclòs música clàssica, amb D. Shostakóvich; musicals de Lloyd Webber, com el Fantasma de l’Òpera; música de cinema i una sardana. A la segona, s’ha pogut escoltar la interpretació del quintet solista de la Banda, amb Dixieland Jam, i música de festa major, com Amapola i Tico Tico. El concert ha acabat amb “Amics per sempre” i “El Cant de la Senyera”, donant pas als focs d’artifici.

    L’AV de Cappont ja va celebrar l’avant festa el cap de setmana passada amb el dinar d’homenatge a la gent gran del barri i la trobada de country. Divendres es van reprendre les activitats, amb el pregó, a càrrec de l’Intendent de la Guàrdia Urbana de Lleida, Josep Ramon Ibarz, la cercavila i una sessió de salsa. Aquest dissabte hi ha hagut tirada de bitlles, festa infantil i revetlla de Sant Joan. L’últim dia de festa ha estat per a la missa solemne de sant Joan, les exhibicions esportives del gimnàs Perfils, la música i els focs.