El Club Tennis Tarragona presenta el projecte Tarragona Tennis Inclusiu

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  El CTT presenta el projecte Tarragona Tennis Inclusiu. JULIO COLLADO

  El Club Tennis Tarragona ha impulsat el projecte Tarragona Tennis Inclusiu (TTI), un projecte d’impacte social i esportiu al jovent de la ciutat amb l’objectiu de donar visibilitat i conscienciar sobre el tenis adaptat a les diferents necessitats. “Mai havíem fet un programa d’aquest tipus que pivota sobre l’esport per donar rellevància a l’àmbit inclusiu i és tot un al·licient per nosaltres”, ha expressat el president del CTT, Pere Lluis Bergadà.

  El Tarragona Tennis Inclusiu se centra en tres línies fonamental que es portaran a terme amb la col·laboració de la Fundació del Tennis Català. La primera seran sis visites de conscienciació i sensibilització a sis escoles públiques de diferents barris de Tarragona, on es faran unes xerrades d’una hora aproximadament a càrrec del tenista en cadira de rodes Quico Tur i de l’entrenador de tennis en cadira de rodes ‘Peque’ Montoya.

  En una segona acció que es durà a terme, els alumnes de les escoles que han rebut les xerrades aniran a les instal·lacions del  Club Tennis Tarragona a veure de primera mà dues de les diferents disciplines del tenis adaptat: el tennis en cadira de rodes i el tennis per a deficients visuals. Finalment, el mateix dia dels tallers inclusius es farà una jornada inclusiva en què diverses associacions, sota l’empara de l’associació Salut Mental de Catalunya, seran convidades per fer unes jornades de tennis i gaudir d’una exhibició de Tennis en cadira de Rodes.

  Aquesta jornada de tennis inclusiu a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona es farà durant la disputa de la RED CUP BMW Oliva Motor, que tindrà lloc durant la tercera setmana d’abril. Amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, l’objectiu és que aquesta sigui la primera edició d’un programa que s’acabi consolidant i repeteix els anys posteriors.