El Centre de dia Marinada impulsa la campanya “Bon Tracte amb la Gent Gran sempre”

  La gerent del centre, Jerusalem Torra, ha estat capaç d'aglutinar diferents estaments socials per a posar en relleu el maltractament que sofreixen en silenci amb massa freqüència la nostra gent gran

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge realitzada al Centre de dia Marinada de Roda de Barà. (Cedida)

  La campanya “Bon Tracte amb la Gent Gran sempre” impulsada pel Centre de dia per a gent gran Marinada, on s’ha implicat el municipi, sector privat, organismes, col·legis i política.
  Activitats ajusto en el Dia Mundial del Maltractament de les persones majors, amb l’objectiu de sensibilitzar i informar les persones majors, famílies, cuidadors i gent en general cap a la realitat del maltractament als majors, un acte poc visible i silenciós.
  Aportació d’Oscar Blasco, regidor del GrupComú Podem del Vendrell, amb la seva visió cap a aquesta problemàtica i presentació del Protocol Municipal sobre el Maltractament a les persones majors, que es va presentar en ple en el 2018, amb els vots a favor de tots els grups municipals.
  Una campanya que ha volgut fomentar els bons tractes en tot moment, i que ens porta a la reflexió i el debat social sobre l’envelliment amb dignitat, el respecte a les llibertats i als propis drets.